kupon Christmas

Të nderuar klientë,
dhuratat e Krishtlindjeve të këtij viti do të transportohen menjëherë. Blerësit e rinj kanë marrë tashmë dhuratat e tyre, klientët e vjetër me të drejtë kanë bërë të vetëdijshëm për reklamat tona të paqarta. Kërkojmë ndjesë për këtë. Prandaj, do të donim t’i jepnim edhe këto dhurata. Kush kupon deri më 24 dhjetor na dërgoi (me email, SMS ose ndryshe) do të marrë një kupon për restorantin e breshkave prej nesh në ditët e ardhshme.

Shumë faleminderit për pjesëmarrjen aktive dhe ende ditët soditëse.
Ekipi i Investimeve Turistike për Sunshine Dreams