fillim

Mirë se vini në Sunshine Dreams Investment Touristic


vetëm-mirë-konsultuar

Ne shohim përpara për vizitën tuaj në faqen tonë të internetit për pasuri të patundshme në Egjipt
Më shumë se 6000 klientë kanë gjetur tashmë pronën e tyre të ëndrrave me ne – sigurisht që do ta gjeni edhe në bazën tonë të të dhënave. Ekipi ynë shumëgjuhësor profesional do të jetë i kënaqur t’ju këshillojë ju falas dhe me kompetencë.

Me mbi 10 vjet përvojë në tregun e pronës egjiptiane, ne jemi ndërmjetësi kryesor i pasurive të patundshme, veçanërisht për blerësit e huaj. Kjo është arsyeja pse Sunshine Dreams ka vendosur standarde për tregun e pasurive të paluajtshme për vite, veçanërisht në Hurghada dhe zonën përreth, dhe tregu vazhdon t’i përmbahet kërkesave tona strikte.

Shërbim dhe këshilla të shkëlqyera

Shërbimi dhe këshilla jonë është e shkëlqyer dhe ka marrë disa çmime. Punonjësit tanë janë shumë të kualifikuar dhe trajnohen vazhdimisht.
Kështu përfitoni nga këshilla gjithëpërfshirëse përtej blerjes së pasurive të paluajtshme.

Shërbimi në krye

Ne bëjmë kontakt me ofruesit e tjerë të shërbimeve për ju. Qoftë banka, avokati, kompania ndërtimore apo ofruesit e tjerë të shërbimeve – konsulentët tanë janë atje për ju. Sipas kërkesës, ne gjithashtu ju shoqërojmë për një tarifë të vogël.

Shërbimi ligjor

Avokati ynë i korporatës Michael Nader Melad (www.lawyer-in-egypt.com) kontrollon me përpikëri të gjitha pasuritë e paluajtshme dhe tokën përpara se t’i ofrojmë ato për shitje
Natyrisht, ai gjithashtu i pëlqen të shoqërojë ju para, gjatë ose pas blerjes suaj të pasurive të paluajtshme. Ai është i shënuar në ambasadat gjermane dhe angleze.

Mobilje me cilësi të lartë nga marangoz

Karpenti ynë i pëlqen të përfundojë mobiljet e saj të reja sipas dëshirave të saj. Kufijtë janë në thelb vetëm realizueshmëria.

Rishitje Private

Portofoli ynë përfshin gjithashtu shumë prona individuale si studiot, apartamentet dhe shtëpitë nga shitjet private. Natyrisht, letrat janë kontrolluar këtu para se të vendosim objektet për shitje. Thjesht hidhni një sy përreth

Ofertat e pasurive të patundshme të kompanive të ndërtimit dhe investitorëve

Pothuajse pafundësisht shumë vendpushime (vendpushimet) në det ofrojnë apartamentet e tyre, vila dhe penthouses për shitje. Pra, vështirë se është e mundur që një blerës normal të mbajë gjurmët.
Ekipi i Dreams Sunshine ka projektet e para-përzgjedhur për ta, ku reputacioni, progresi dhe dokumentet janë në rregull. Pyesni konsulentët tanë pa asnjë detyrim.

Projektet ekskluzive nga Sunshine Dreams

Dreams Sunshine ka disa projekte gjithashtu ekskluzivisht në program. Aktualisht këto janë Turtles Beach Hotel & Resort dhe Hurghada Oriental Lodge. Këto dy projekte i plotësojnë pritjet tona të larta. Lexoni më shumë për dy vendpushimet në faqet ekskluzive.

Shërbim me qira

Aktualisht nuk ofrojmë një shërbim me qira. Jemi të lumtur t’ju sigurojmë një partner kompetent.

Financimi i pronës suaj në Egjipt

Financimi përmes një banke egjiptiane në thelb nuk është e mundur për të huajt. Megjithatë, disa nga partnerët tanë të biznesit ofrojnë nën-financim deri në 5 vjet (40% kapitali duhet të jetë atje).
Nëse jeni të interesuar, ju lutemi organizoni një takim me përfaqësuesit e shërbimit tonë të klientit.

Kursimet e depozitave

Kurseni tani për shtëpinë tuaj të ëndërrave dhe merrni 5% në vit në bilancin tuaj. Me programin Save2buy tani mund të ruani një depozitë në një nga pronat tona të ardhshme.
Kjo do ta bëjë blerjen më të lehtë dhe do të gjenerojë interes shtesë.