Hurghada

Real Estate në Hurghada


Informacion dhe oferta të zgjedhura të pasurive të patundshme në Hurghada

Fshati i vjetër i peshkimit në Hurghada ka lulëzuar gjatë 1-2 dekadave të fundit për ndoshta qytetin më të rëndësishëm në det në Egjipt. Shumë vende të njohura botërore të zhytjeve vizitohen çdo ditë nga shkollat e shumta të zhytjes. Por pushuesit kanë zbuluar këtë qytet të gjallë për veten e tyre. Dhe kështu gjatë viteve, sigurisht, biznesi i pasurive të paluajtshme ka vazhduar të evoluojë. Sot Hurghada shpesh tregtohet si një ndër të parët e investitorëve ndërkombëtarë. Ju mund të gjeni një pronë në Hurghada këtu.

Dahar – Egjipti i vërtetë

Qyteti Hurghada lehtë mund të ndahet në disa seksione. Pra, ka për shembull qyteti i vjetër Dahar (në qendër të qytetit) me tregun e frutave dhe perimeve – souk. Pazari tradicional i Egjiptit ju fton të mashtroni dhe tregtoni, sepse këtu koha duket se është ndalur. Në këtë mjedis të gjallë, mund të provoni shijshme lokale në një nga restorantet lokale, qoftë “Tahina” ose “Kosherhi” – ka diçka për çdo shije.

Sekalla – Meka e gjallë turistike

Pastaj ka Sekalla me Rrugën Sheraton dhe kafene, restorante dhe bare të panumërta. Këtu vetëm me errësirën e pulsit të jetës zgjohen dhe nxitësit e duan këtë distrikt për shkak të ofertave të shumta. Por edhe argjendarët, dyqanet e lëvizshme dhe tregtarët e tjerë ofrojnë të gjitha llojet e dobishme dhe të padobishme. Në Sekalla, pothuajse të gjitha natës së Hurghada ndodh. Një ose disko tjetër mbyllet vetëm në agim.
Për Sekalla gjithashtu i takon “Marina” me anijet e saj pompoze dhe jahte, restorante ndërkombëtare dhe bare, si dhe atraksione të tjera. Bungee jumping dhe karaoke, vallëzimi ose shikimi i futbollit në komunitet janë vetëm disa shembuj.
Gjithashtu kuzhinës Sekalla ka shumë për të ofruar, sepse peshku i freskët dhe prodhimet e detit janë vetëm disa orë pasi u kap me çmime shumë të ulëta në tryezë. Pas të gjitha, tregu i peshkut është vetëm rreth qoshe nga Hurghada Marina.

El Memsha – Egjipti modern i brezit të ri

Për të përmendur është edhe Memsha – shëtitorja e re turistike – me shumë hotele dhe plazhe. Prej këtu fillon disa aventura në një të ardhme të re ose vetëm në natën në Hurghada. Shumë prej një emigranti jetuan në një nga këto hotele para emigrimit në Egjipt.
Rreth arkës së dyqaneve të quajtur “El Memsha”, natyra ofron një sërë mundësish sidomos për familjet me fëmijë. Scooters, Scooters dhe futbollit, ushqim të shpejtë dhe go-karts, si dhe mundësi të pafundme për fotografi përfundojnë mbrëmjen.
“Budda e Vogël” dhe “Hard Rock Cafe” shpesh vizitohen nga vendasit dhe turistët dhe mbyllen vetëm në orët e mëngjesit.

Al Ahyaa

Kjo lagje e ardhshme është shtëpia e vendasve dhe emigrantëve. Vetëm rreth 7 vjeç, shkëmbi ka pothuajse gjithçka për jetën e përditshme. Përveç supermarketeve, mjekëve dhe barnatoreve, ka edhe hairdressers, beautyshops dhe tearooms dhe restorante. Menjëherë spitali Ahyaa duhet të hapet. Turtles Beach Resort ka formuar këtë rreth dhe rreth turistik janë gjithnjë e më shumë objekte të tilla si furrë ndërkombëtare. Al Ahyaa është një zonë e qetë dhe e sigurt në Hurghada.

El Gouna – si feniks nga hiri

Një pjesë e rëndësishme e Hurghada është El Gouna. Qyteti i lagunës nga deti në rrugën bregdetare në drejtimin e përafërt të Kajros ka qenë vizitorët emocionues për më shumë se 25 vjet me atraksione në rritje. Shpejt El Gouna ka vëmendje të kuzhinës, ajo ishte e para e themeluar restorantet më të mira të peshkut. Gjatë viteve, mundësitë rekreative janë rritur dhe sot ka, ndër të tjera, sportet e ujit (surfing, kiting, zhytje, sliders), aktivitete në fshat (të tilla si hipur në kalë dhe quad biking), klasa gatim, aventurat familjare dhe sigurisht golf. Natyrisht, gjatë kohës gjithashtu janë shtuar edhe shumë shtëpi të rekomanduara të biftekeve dhe pizzerias dhe tempujt e tjerë gustator. El Gouna është gjithmonë e vlefshme një vizitë – qoftë si një turist apo ditë mysafir.