Athena Resort

Një erë i Greqisë së bashku i kombinuar me elegance orientale, në Hurghada të bukur.

Një vendpushim me bukuri dhe lehtësira të jashtëzakonshme. Athena Resort karakterizohet nga stili i saj i veçantë dhe zona e mrekullueshme në natyrë. I frymëzuar nga arkitektura greke, Athena Resort është një përzierje e arkitekturës orientale dhe greke. Këtu do të gjeni të dy apartamente simpatik dhe vila të mrekullueshme. Për çdo shije dhe është e drejta.