Blue Whale Resort Hurghada

The Blue Whale Diving Resort në qytetin e Hurghad

Lidhur me vendet më të mira – për zhytje dhe argëtim!

Nëse ju jeni një zhytës, që vijnë zakonisht në zonën e Detit të Kuq për të shijuar botën mbresëlënëse nënujore dhe po kërkoni një shtëpi të përsosur, Blue Whale SeaSide Resort ju ofron shtëpinë tuaj të zhytjes dhe detit që jeton në një vend shumë privat për familjen tuaj, miq dhe krahasuesve të preferuar të sporteve për të shijuar të gjitha ato që Deti i Kuq ka për të ofruar.

Apartamente

Resort do të presë rreth 60 njësi, Studios, 1-krevat dhe 2 dhoma gjumi Family Royal Suites me çmim mesatar prej 38.000 EUR. Apartamenti juaj luksoz do të dorëzohet për ju përfunduar plotësisht.- kyçe-gati për të lëvizur në!

Planet e Pagesave

Ekzistojnë 3 opsione të pagesës:

Opsioni 1:

Paratë e gatshme – Pagesa (-7% zbritje)
10% në Rezervim (depozitë)
90% me kontratë

Opsioni 2:

Kurs afatshkurtër (zbritje prej -2.5% në bilanc)
5% në rezervë (depozitë) 25% në kontratë
70% në këste me afat 2 vjeçar

Opsioni 3:

Këste afatgjata
5% në rezervë (depozitë)
25% me kontratë
70% në këste me afat 3 vjeçar

Shuma e mirëmbajtjes; 10% nga çmimi përkatës i blerjes i paguar vetëm një herë.

Koha e dërgimit

Ne dorëzojmë fundin e gjithë ndërtesës të vitit 2021.

vend

Blue Whale SeaSide Resort është e vendosur në Arabia e Qarkut, aprox. 5 minuta makinë nga Sheshi Secalla, 7 minuta makinë nga Hurghada Marina dhe vetëm 1 km nga Arabia Hotel Arabella.

lehtësira

 • Kompleksi Residencial i Detit të Përbërë me 100% panoramik apartamente nga Deti.
 • Marina për jahte.
 • Plazh privat.
 • Qendra e zhytjeve afër (për profesionistë dhe fillestar)
 • Spitali i zhytjes (1 km)
 • Udhëtime me zhytje dhe peshkim (pa pagesë falas)
 • Restorant & Cafe & Lounge Bar pranë.
 • Ashensor në të gjitha katet
 • 24/7 Siguri
 • Super-Market dhe qendrat tregtare afër.
 • Menaxhimi Evropian
 • Sistemi i qirasë (për zhytësit dhe grupet Safari)
 • Lidhjet satelitore
 • Intercom
 • Lidhja e internetit (jo falas)
 • Turn Key, Free Hold apartamenteLidhur me vendet më të mira – për zhytje dhe argëtim!Kompleksi