Oriental Lodge

Oriental Lodgeështë një ndërtesë rezidenciale unike me një shkallë të lartë të privatësisë dhe shkurtime të bukura të mëdha. Apartamente ekskluzive me pamje të mrekullueshme të detit bindin nga çmimet e ulëta dhe cilësia më e lartë e ndërtimit. Të dyja për përdorimin e pushimeve, si dhe për të banuar Oriental Lodge është e përsosur.