Blej mobilje

Blej mobilje nga Sunshine Dreams Furniture


Mobilje të punuar me dorë nga zdrukthëtarja jonë

Mobilje ekskluzive me cilësi të lartë direkt nga zdrukthëtar i brezit të tretë, i punuar me dorë dhe i përshtatur në ndërtimin e ngurta nga lisi i importuar suedez dhe 10 vjet garanci.

Përshtatur dhe dimensionuar në mënyrë individuale, të përshtatura pikërisht për dëshirat tuaja, mobiljet prej druri të ngurta në cilësinë më të lartë të zejtarisë dhe vëmendjen ndaj detajeve janë bërë veçanërisht për ju nga zdrukthëtarja jonë dhe stafi i tij i kualifikuar.
Paketat e mobiljeve të përshtatura pikërisht për pronën tuaj dhe shijen tuaj personale, të cilat gjithashtu ofrohen me çmime të arsyeshme, garantojnë një jetë shumë të gjatë shërbimi dhe garancia e përfshirë për 10 vjet përsëri nënvizon cilësinë e lartë të prodhimit të pakrahasueshëm dhe siguron që ju të shijoni shumë gjatë Të ketë mobilje.

Një planifikim i hollësishëm nga koncepti ju ofron mundësinë për të realizuar veten në aplikimin dhe të dhënë nga ju dizajn dhe për t’i dhënë shtëpisë tuaj kontakt të veçantë personal.
Prodhimi i shpejtë, shpërndarja dhe ndërtimi i besueshëm, solid dhe profesional i mobiljeve nga personeli i specializuar i trajnuar, janë ndër standardet e vetëvendosura nga të cilat ne dëshirojmë të përfitojmë. Për ta mbyllur konceptin e përgjithshëm, dekoratat mund të bëhen dhe / ose të prokurohen për t’iu përshtatur ngjyrave dhe modeleve të zgjedhura. Artizanët tanë kanë dëshmuar shumë herë se nuk punojnë vetëm në nivelin më të lartë – jo, ato janë shumë jashtëzakonisht krijuese dhe kanë një sy të besueshëm për estetikë dhe ndjenjën e hapësirës.

Dhe për të përfunduar, ne gjithashtu ofrojmë prokurimin, shpërndarjen, instalimin dhe komisionimin e të gjitha objekteve të dëshiruara dhe të kërkuara elektrike, sanitare dhe pjesë të vogla, në mënyrë që në fund të fundit, asgjë tjetër të mbetet, por të mbërrijë dhe të bjerë në shtëpinë tuaj të re dhe për t’u çlodhur.

Ne kujdesemi për çdo gjë për ju, nga veshjet dhe krevati, kuzhina, dhomen e ndjenjes në konceptin e ndriçimit deri në pirun e fundit dhe pluhurat – ne e marrim atë në duart tuaja, kështu që nuk ka asgjë të zhdukur në ardhjen tuaj.