Sahl Hasheesh

Prona në Sahl Hasheesh


Informacion dhe prona të zgjedhura në Sahl Hasheesh

Komuniteti ndërkombëtar i mjetit premium Sahl Hasheesh mirëpret vizitorët e saj në shëtitoren 12 kilometra me pamje të mrekullueshme të detit. Qoftë me lëvizshmëri me biçikletë ose elektrike, në këmbë apo edhe me kalë, është kënaqësi për të eksploruar këtë plazh të gjatë me rërë. Shumë prona janë duke pritur për pronarët e rinj dhe ne kemi zgjedhur më të mirën dhe marrëveshjet më të mira për ju. Mbi 10 vjet ne jemi aktiv në Sahl Hasheesh – si si projektues projekti dhe si ofrues.

Sahl Hasheesh – komuniteti botëror i superlativeve

Selia turistike Sahl Hasheesh është një bashkësi ndërkombëtare e përkushtuar për jetesën luksoze. Hotele dhe restorante të ndryshme janë mbledhur rreth “Oldtown” me shëtitoren e saj të plazhit. Plazhet e mrekullueshme me ujin e kaltër blu në ngjyrat e saj të ndryshme lejojnë që herë pas here delfinë të shfaqet në gjirin e Sahl Hasheeshit. Akulloret, bare dhe kafene plotësojnë ofertën e kuzhinës së bashku me restorantet ndërkombëtare. Sahl Hasheesh është vendpushimi me potencialin më të lartë të rritjes.
12 km shëtitore është ideale për vrapim, ecje ose çiklizëm. Gjithashtu, mund të merrni me qira mobilitetin elektrik pothuajse kudo në Sahl Hasheesh për një tarifë të vogël. Stacioni i autobusit “Bus Stop” u ofron banorëve dhe mysafirëve argëtim të alternuar. Ndonjëherë është DJ, nganjëherë grupi i gjallë dhe ndonjëherë turneu i bilardos. Plazhet publike ofrojnë vizitorë ditë një alternativë të mirëpritur për një festë normale. Një vizitë në stacionin e hipur me një udhëtim në plazh është sigurisht kulmi i shumë zemrave të grave.